Мезотерапия

Открийте благотворния ефект на една от най-иновативните процедури в естетичната медицина – мезотерапия в „Нимия“ в Бургас. Мезотерапията е изключително успешен метод за подмладяване и справяне с неприятни проблеми като целулит, мастни натрупвания, състарена кожа. Процедурата е доказала страхотния си ефект на зони като лице, очи, деколте, двойна брадичка, ръце, мишници, корем, седалище, бедра.

Тя стяга и хидратира кожата, благодарение на което изглеждате млади и освежени. Процедурата е напълно безопасна и почти безболезнена. Дълготрайният резултат се достига чрез внимателно инжектиране на „коктейл“ от полезни вещества, които подмладяват кожата – хиалуронова киселина, минерали, аминокиселини, витамини и много други, чието производство в организма намалява с възрастта.

МЕЗОТЕРАПИЯ в Бургас

Мезотерапия в Бургас – за дълготрайни резултати

Процедурата представлява курсове от микроинжекции с изключително тънки игли в кожата, които се поставят на разстояние между 1 и 2 сантиметра с малка дълбочина. Убожданията почти не се усещат, пациентите докладват за съвсем лека болка и малък дискомфорт, в зависимост от различния праг на чувствителност на кожата. Резултатите от мезотерапията са видими веднага след извършване на манипулацията, като за да има оптимален резултат се извършват няколко процедури през седмица или две. Важно е да знаете, че този вид процедури нямат възрастов праг и са подходящи за всички, които жадуват блестяща и млада кожа. Възможно е след процедурата на мястото, което е третирано, да се появят синини или зачервяване, които изчезват до една седмица. Пациенти докладват за парене, лек сърбеж или чувство за натъртеност, които също бързо отшумяват.

Процедурата е доказано ефикасна при суха кожа, нежелана пигментация, фини бръчки, тъмни кръгове под очите, розацея, акне, признаци на фотостареене, сивеещ тен, гравитационно стареене, разширени пори и други. И отново да повторим – за разлика от други манипулации резултатът от мезотерапията е видим веднага. Доверете се на нашите специалисти по мезотерапия в Бургас!